Марки

«1»
PENOSIL

PENOSIL

OÜ Krimelte е компания, която произвежда фугиращи смеси и строителни пяни. OÜ Krimelteсе развива бързо от дистрибуторска компания във водещ производител в Европа. Кримелте непрекъснато повишава качеството на своите продукти и разширява своята гама. Много от нашите клиенти са професионални крайни потребители; това доказва, че ние можем да ви гарантираме най-доброто възможно качество, обслужване и цени. Широката гама от висококачествени PENOSIL продукти са подходящи за използване както от професионалисти, така и у дома. Продуктите на PENOSIL се продават в 50 страни по целия свят. Системата за управление на OÜ Krimelte отговаря на изискванията на системата за управление на качеството стандарт ISO 9001: 2008 и система за управление на околната среда стандарт ISO 14001: 2004 . PENOSIL е запазена марка на OÜ Krimelte.

http://penosil.com

44

продукти

Vents

Vents

Търговската марка Vents е един от водещите световни производители на вентилационно оборудване. Продуктите под марка Vents залагат високо качество и иновативни технологии.

http://www.ventilation-system.com

449

продукти

Elplast

Elplast

Битови и промишлени вентилатори Elplast - Полша

http://www.elplast.com

18

продукти

Blauberg

Blauberg

Германски производител на битови вентилатори и вентилационни решетки.

http://www.blaubergventilatoren.de

28

продукти

Colibri

Colibri

Битови вентилатори и вентилационни решетки с идеалното съотношение цена качество.

http://en.colibri-went.pl/

4

продукти

Europlast

Europlast

PVC и метални ревизии, въздуховоди и елементи Europlast

http://www.europlast.lv

56

продукти

Моби ООД

Моби ООД

Битова и промишлена вентилация Моби ООД

http://www.moby-bg.com/

4

продукти

Домовент

Домовент

Битова вентилация за всички.

http://en.domovent.ua/

3

продукти

ERA

ERA

ERA започва своята дейност през 1997 г. под името EcoVent. От начало компанията е малко производствено сдружение, произвеждащо едва 15 артикула. Всяка година компанията разширява своите производствени мощности, и своя асортимент. Днес фабриката на ERA е оборудвана с модерни европейски машини. Независимия контрол на качеството на три нива гарантира качество на 100 процента на своите продукти.

http://www.era-vent.ru/

184

продукти

DOSPEL

DOSPEL

DOSPEL Sp. z o.o. е един от най големите производители на вентилационна и климатична техника и системи. Повече от 30 години опит, висококвалифициран персонал от инженери и най-доброто качество на предлаганите продукти от DOSPEL.

http://www.dospel.com/

32

продукти

Блог статии

Нов дистрибутор за продукти Penosil, Remontix, Boxer и Ultima

07 Юли 2015
Уважаеми Партньори и Клиенти, МОБИ ООД, има удоволствието да Ви съобщи, че считано от 01.07.2015 подписахме стратегическо споразумение с Кримелте О...

Общи препоръки при монтаж и изграждане на вентилационна система

30 Апр 2015
За да се намалят загубите свързани с въздушния поток, трябва да се поставят прави участъци въздуховод около вентилатор...
Върни До Горе