Продукти

Вижте всички статии

Предимства на вентилацията

Предимства на вентилацията

Помислете!

Свежия въздух в къщата се създава със качествена вентилация. Нейната надеждна работа гарантира чистотата на въздуха, създавайки основа за здраве и добро настроение. Достатъчно е да организирате правилно своята вентилация и ще забравите за повишена влажност, прах, мазнини, сажди и неприятната миризма от тютюнопушенето.

Осигурете си свеж въздух във вашия дом или офис.

Полза от вентилацията

polza3

Съгласете се:

Замъглените прозорци, гъбички по стените, и мръсни мебели не трябва да са част от вашата кухня. Липсата на достатъчно кислород и повишената влажност влияят негативно върху вашето здраве.

Можете да го промените:

Винаги слънчево време във Вашата кухня, съчетано с качествена вентилация.

Няма съмнение:

Друго помещение където липсата на вентилация се усеща най често е банята. Чрез правилна вентилация е по лесно да се предотврати появата на плесен и гъбички, отколкото да се борите с тях след това. Вентилацията е основното средство за превенция от гъбички и плесен по стените. Знаете колко струват вашите плочки, смесители или вана, цената на един вентилатор е доста по ниска от основния ремонт на Вашата баня.

polza4

polza5

 

 

Доказано е!

Алергията и по голямата част от респираторните заболявания са причинени от липсата или некачествена вентилация в помещенията.

Изберете здравето!

Не се заблуждавайте, купуването на евтин вентилатор със съмнителни качества, не само не 

решава съществуващите проблеми, но и създава нови: По висок шум и опасност от пожар.

Изберете  “VENTS”!

 

polza6

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари