Продукти

Вижте всички статии

Нов дистрибутор за продукти Penosil, Remontix, Boxer и Ultima

Нов дистрибутор за продукти Penosil, Remontix, Boxer и Ultima

Уважаеми Партньори и Клиенти,

МОБИ ООД, има удоволствието да Ви съобщи, че считано от 01.07.2015 подписахме стратегическо споразумение с Krimelte OÜ компания от структурата на Wolf Group. Със това споразумение МОБИ ООД става оторизиран ексклузивен дистрибутор за България на Кримелте ОУ. Уверени сме, че нашето партньорство ще осигури по-добро обслужване на всички настоящи и бъдещи клиенти в цялата страна, предлагайки по-широка продуктова гама и конкурентни пазарни решения.

МОБИ ООД е официален вносител и признат за пазарен лидер в България на редица марки жилищна и индустриална вентилация. За повече информация можете да посетите:

www.moby-bg.com

Wolf Group е сред водещите световните производители с пълна продуктова гама от полиуретанови пяни, лепила, силиконови уплътнители, специализирани добавки и хидроизолации, с главен офис в Талин, Естония, производствени бази в Естония, Русия, Испания и Бразилия, както и дистрибуция в повече от 70 страни. За повече информация можете да посетите:

www.penosil.com

За поръчка на продукти от гамата на Penosil, Remontix, Boxer и Ultima можете да се свържете с търговски представител на МОБИ ООД

А всички въпроси касаещи продуктова и техническа спецификация, могат да бъдат отнасяни едновременно към Кримелте и МОБИ ООД.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари