Продукти

Нови артикули във онлайн магазина ЮЛИ 2013

Дата: 2013-07-09

Обновяването на интериора е творческа дейност, който включва цялостен избор на строителни материали, интериорнно обзавеждане и тяхното цветово съчетание. Организирането на вентилацията в банята или кухнята предизвиква производителите на вентилационна техника да предлагат не само висока функционалност във своите продукти, но и да предлагат по ефектни дизайнерски решения без това да се отразява на качествата и функционалността на артикулите.

VENTS LD Light GreenVENTS 100 DOMINO 1

 

Серия LD Light преставя оригинален дизайн на предния панел, с ръб от прозрачен плексиглас със зелена, синя, червена или жълта (към момента ви предлагаме само зелена) LED индикация.

Серия DOMINO   са креативно дизайнерско решение с преден панел от цветен плексиглас.

И двете решения са с капацитет до 310 м3/ч, модерен дизайн и оригинален външен вид. Надежден двигател с ниско електро потребление. 

 

Вентилацията може да бъде не само ефективна, но и да изглежда красиво и стилно.

 

Интелигентните технологии намират все повече и повече място в нашия живот, съчетавайки човешкия живот с света на технологиите. Компанията VENTS е признат лидер във вентилационните технолгии, и като такъв представя вентилатор от ново поколение.

VENTS iFan съчетава множество функции, с енергийна ефективност и ниско ниво на шум. Вентилатора се контролира от вградена интелигентна автоматизация, която е напълно регулируема и позовлява да се задедат отделни настройки за експлоатация според влажността, таймера, скоростта на работа. Осигурява постоянна или периодична вентилация на помещението, и в допълнение с ТИХ и МАКСИМАЛЕН режим на работа. В зависимост от избрания режим на работа въздушния капацитет на вентилатора варира от 33-133 m3 .

Много тънък корпус само 29мм (без конектор), два конектора (100 и 125мм) за връзка с различни въздуховоди или вентилационни шахти включени в комплекта. Екстремно ниска консумация само 3,8 W превръща VENTS iFan икономическо изгодно за експлоатация устройство с ниско ниво на шум само 21dBA. Вентилатора се доставя и с дистанционно управление в комплекта, което позволява достъп до всички функции на вентилатора.

 

Новости има и при промишлените канални вентилатори на VENTS серия ТТ. Новата серия ТТ PRO се предлага във стандартните размери от 100 до 315 в диаметър, и предлага безкомпромисна производителност до 2350 m3/ч.

Изключителната ефективност на VENTS TT PRO се гарнтира от гениалния дизайн на аеродинамичния корпус. Колектора на входа на вентилатора ефективно елиминира турболенцията на въздушния поток. Нещо повече уникалната форма на перката със 

VENTS TT PRO особенности

специално профилираните лопатки значително подобрява въздушния поток, като по този начин гарантира повишаване на налягането сравнено с традиционните аксиални вентилатори. Дизайна на вентилатора превърща динамичното налягане създадено от въртенето на перката в статично налягане като по този начин се повишава и цялата ефективност на вентилатора. 

Тези рашения приложени във VENTS TT PRO предлагат балансирано съчетание на професионални характеристики като:

  •  - постоянно висока производителност
  • - подобрена мощност и налягане
  • - ниски нива на шум
  • За по подробна информация постете страницата на вентилатора СЕРИЯ ТТ PRO