Продукти

Начало Марки

Марки

«1»

PENOSIL

OÜ Krimelte е компания, която произвежда фугиращи смеси и строителни пяни. OÜ Krimelteсе развива бързо от дистрибуторска компания във водещ производител в Европа. Кримелте непрекъснато повишава качеството на своите продукти и разширява своята гама. Много от нашите клиенти са професионални крайни потребители; това доказва, че ние можем да ви гарантираме най-доброто възможно качество, обслужване и цени. Широката гама от висококачествени PENOSIL продукти са подходящи за използване както от професионалисти, така и у дома. Продуктите на PENOSIL се продават в 50 страни по целия свят. Системата за управление на OÜ Krimelte отговаря на изискванията на системата за управление на качеството стандарт ISO 9001: 2008 и система за управление на околната среда стандарт ISO 14001: 2004 . PENOSIL е запазена марка на OÜ Krimelte.

http://penosil.com

26
продукти

Vents

Търговската марка Vents е един от водещите световни производители на вентилационно оборудване. Продуктите под марка Vents залагат високо качество и иновативни технологии.

http://www.ventilation-system.com

639
продукти

Elplast

Битови и промишлени вентилатори Elplast - Полша

http://www.elplast.com

18
продукти

Blauberg

Германски производител на битови вентилатори и вентилационни решетки.

http://www.blaubergventilatoren.de

37
продукти

Colibri

Битови вентилатори и вентилационни решетки с идеалното съотношение цена качество.

http://en.colibri-went.pl/

6
продукти

Europlast

PVC и метални ревизии, въздуховоди и елементи Europlast

http://www.europlast.lv

82
продукти

Моби ООД

Битова и промишлена вентилация Моби ООД

http://www.moby-bg.com/

4
продукти

Домовент

Битова вентилация за всички.

http://en.domovent.ua/

4
продукти

ERA

ERA започва своята дейност през 1997 г. под името EcoVent. От начало компанията е малко производствено сдружение, произвеждащо едва 15 артикула. Всяка година компанията разширява своите производствени мощности, и своя асортимент. Днес фабриката на ERA е оборудвана с модерни европейски машини. Независимия контрол на качеството на три нива гарантира качество на 100 процента на своите продукти.

http://www.era-vent.ru/

89
продукти

DOSPEL

DOSPEL Sp. z o.o. е един от най големите производители на вентилационна и климатична техника и системи. Повече от 30 години опит, висококвалифициран персонал от инженери и най-доброто качество на предлаганите продукти от DOSPEL.

http://www.dospel.com/

12
продукти
10
продукти

AirRoxy

Ние сме полска, семейна компания, която произвежда вентилационни елементи в областта на домашната и промишлената вентилация. Специализирани сме в производството на вентилатори, решетки, вентилационни системи, вентилационни накрайници и аксесоари.

 

Нашата компания е основана през 2011 г. с идеята да подобри качеството на въздуха, който всички дишаме всеки ден. Осъзнавайки колко важна и значима е тази задача, първите две години на работа бяха посветени на проучването, проектирането, конструирането и тестването на нашите бъдещи продукти. Когато през 2013 г. първите устройства започнаха да се появяват на пазара, ние бяхме убедени, че изграждането на основата на качеството е правилният избор. Ето защо и до днес продължаваме да изследваме, проектираме и тестваме нови продукти, като всяка година допълваме нашата оферта с дузина модели.

 

Въпреки факта, че всяка година увеличаваме броя на произвежданите продукти с над 80%, все още поддържаме нивото на рекламации през първата година, не надвишаващо 0,1%. Престижният сертификат на TÜV SÜD'Safety, контролиран от производството "също е потвърждение за качеството на нашите продукти. Въпреки това, най-добрият преглед за нас е удовлетвореността на нашите клиенти. Можете да намерите тези доволни клиенти на 3 континента в близо 40 страни. Всяка година значително увеличаваме тази група и това е така, защото се фокусираме върху това да правим продукти, които са приятелски настроени във всяко едно отношение.

 

Приятелското означава: иновативен, лесен за сглобяване, ефективен, тих, без поддръжка и високо качество. С гордост можем да се похвалим с иновативни решения в световен мащаб, като турбини с променлива геометрия на лопатките, регулирани индивидуално спрямо размера на вентилаторите, уникална система за опростен монтаж, гравитачен затвор или Biovent - устройство за директна вентилация на тоалетната чиния.
Атмосферата в нашата компания също е приятелска, защото знаем, че качеството на продуктите и произтичащото от това удовлетворение на потребителите зависят от работата на всеки човек в екипа. Също така с нашите клиенти най-често след време се сприятеляваме, посещаваме се по време на работа, но често и се забавляваме, почиваме, споделяме социален живот. И не на последно място, цените също са приятелски.

28
продукти

Euromac

Euromac е един от водещите производители на пистолети за пяна и пистолети за нанасяне на химикали в строителната промишленост.

https://euromac.com.pl/

7
продукти